4 нови канала в HD Austria

Spread the love
1  
  
1
Share

Клиентите на HD Австрия могат да гледат още четири нови канала: BonGusto, Heimatkanal, Playboy TV и Romance TV. Тази сателитна телевизионна услуга се предлага от орбитална позиция от 19,2 ° E.


В пакета Combi ще се предлагат BonGusto, Heimatkanal, Playboy TV и Romance TV. Клиентите ще могат да получават тези канали чрез сателитните устройства (MZ-101 или MP-201), в мобилното приложение HD Austria Now или чрез уебсайта.

BonGusto е кулинарен и лайфстайл канал, Heimatkanal излъчва филми и сериали за цялото семейство, Playboy TV е добре позната еротична станция, Romance TV предлага любовни филми и сериали .
 

    – От пускането на нашата платформа преди осем години непрекъснато разширяваме предлагането на канали и функции в HD Австрия, за да гарантираме, че домакинствата със сателитна телевизия имат най-доброто което можем да им предоставим. Клиентите на HD Австрия се радват не само на най-големия HD пакет в страната, в който има и Ultra HD, но и на хибридната телевизия с линейно съдържание и по заявка, както и удобство и гъвкавост. В допълнение към широка гама от телевизионни канали на живо, нашите клиенти могат лесно да направят пауза, да повторят или да отворят библютеката към хиляди филми – каза Питър Кейл, управляващ директор на Eviso Austria GmbH, отговарящ за марката HD Австрия.