Музикалния канал PULSE разширява достъпа

Spread the love
   
  

Абонатите на кабелни мрежи в България ще могат да гледат музикалния канал от Август месец тази година,  който се фокусира върху електронната танцова музика. Излъчването му се извършва само във висока резолюция HD на руски и английски език.

PULSE представя руска и чуждестранна танцова музика. Ядрото на предложението са свежи видеоклипове, които не се срещат по другите музикални канали , както и музикални миксове. В допълнение, каналът придоби правата върху видео каталога на Warner Music Russia.

PULSE  представя музикални стилове като Hard Style, Hard Core, Hi-Tech Minimal, Tech House, Bass House, G-House и UK Garage, които в момента са в европейските тенденции и бързо набират публика.

PULSE определя целевата си аудитория на възраст от 25 до 45 години, които са отворени за нови неща, мобилни и активни, инвестират в себе си, изграждат кариери и консумират луксозни марки.!

PULSE е бързоразвиващ се музикален и развлекателен канал, който денонощно се излъчва от Москва, използвайки най новите технологии  за пренос на телевизионно съдържание (IPTV)  Телевизията стартира своето разспространение на 01.05.2018г. До този момент се излъчва чрез 24 кабелни и IPTV доставчика на територията на Германия, Полша, Унгария ,Русия и Грузия ! За кратко време каналът се утвърди сред почитателите на денс и елетронната музика поради факта че излъчва както най- новата денс музика , така и позабравени  денс евъргрийни от 90-те които звучаха отвсякъде. Зрителите го асоцират като формат с някогашния  немски канал VIVA от периода (1994-2004г.)