Програми за британските въоръжени сили на спътниците SES

Spread the love
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

BFBS (Британската служба за радиоразпръскване) сключи дългогодишен договор за предоставяне на капацит от спътниците на люксембургската компания SES (Astra), за разпространение на британски телевизионни и радио програми на британските въоръжени сили и техните семейства в чужбина.
BFBS осигурява разпространение на популярните британски телевизионни канали и радио станции – BBC One, BBC Two, ITV1, BT Sport, Sky Sports Main Event и още много други.

Увеличеният капацитет ще позволи на BFBS да продължи да предлага по-популярни британски места за развлечения и спорт по целия свят – от Канада на северозапад и от Фолклендските острови на юг, от Европа и Африка до Бруней на Далечния изток.

Това е важна част от услугата за британските сили и техните семейства, които могат да бъдат по-близо до домовете си по време на тяхните мисии.

Комбинацията от новини, спорт и развлечения се разпространява в BFBS чрез сателитите NSS 12 (57 ° E) и SES 6 (40,5 ° W).

BFBS е благотворителна организация с нестопанска цел SSVC (корпорация Services Sound и Vision), базирана на десетгодишен договор с Министерството на отбраната на Обединеното кралство за предоставяне на телевизионни и радио програми по целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *