Rai ще запази всички съществуващи канали

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

  Нито един от съществуващите канали на италианската обществена телевизия Rai няма да бъде отменен или ограничен. Напротив, зрителите могат да очакват други интересни проекти и програмни новини. Rai, водена от президента на  Marcell Foa и изпълнителния директор на  Fabrizio Salini, уверява зрителите, че няма да има ограничение за предлагането на програмата на Rai.

Rai ще запази всички съществуващи канали  – Rai запазва всички съществуващи канали През последните дни в интернет се появи информация за отмяната на Rai Sport или Rai Storia. Това беше работна версия на материала, която беше част от плана за действие при извънредни ситуации, в случай че настоящата икономическа ситуация продължи по-дълго, а също и при липса на споразумение между Рай и Министерството на финансите за възстановяване на данъци върху концесионните такси.

Rai уверява своите зрители, че офертата не само няма да бъде ограничена, но напротив, те могат да очакват нови програми и програмни новини.

До края на тази година той планира промяна в разпространението на програмите Rai1 HD, Rai2 HD и Rai3 HD на позиция 13 ° E, които ще бъдат превключени към излъчване на FTA. Единствените изключения ще бъдат програми, за които телевизионният оператор няма права за Европа (както сега в резолюцията на SD). Промяната ще засегне и телевизионните оператори, които засега могат да предлагат тези програми само в SD. Той също така очаква да стартира международния канал Rai English в бъдеще. Стартът е отложен поради пандемия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *