Rai ще запази всички съществуващи канали

Spread the love
   
  

 

  Нито един от съществуващите канали на италианската обществена телевизия Rai няма да бъде отменен или ограничен. Напротив, зрителите могат да очакват други интересни проекти и програмни новини. Rai, водена от президента на  Marcell Foa и изпълнителния директор на  Fabrizio Salini, уверява зрителите, че няма да има ограничение за предлагането на програмата на Rai.

Rai ще запази всички съществуващи канали  – Rai запазва всички съществуващи канали През последните дни в интернет се появи информация за отмяната на Rai Sport или Rai Storia. Това беше работна версия на материала, която беше част от плана за действие при извънредни ситуации, в случай че настоящата икономическа ситуация продължи по-дълго, а също и при липса на споразумение между Рай и Министерството на финансите за възстановяване на данъци върху концесионните такси.

Rai уверява своите зрители, че офертата не само няма да бъде ограничена, но напротив, те могат да очакват нови програми и програмни новини.

До края на тази година той планира промяна в разпространението на програмите Rai1 HD, Rai2 HD и Rai3 HD на позиция 13 ° E, които ще бъдат превключени към излъчване на FTA. Единствените изключения ще бъдат програми, за които телевизионният оператор няма права за Европа (както сега в резолюцията на SD). Промяната ще засегне и телевизионните оператори, които засега могат да предлагат тези програми само в SD. Той също така очаква да стартира международния канал Rai English в бъдеще. Стартът е отложен поради пандемия.