NOVA NEWS от 4 януари

Spread the love
   
  

  

 

  Нова Броудкастинг Груп задава нова посока в развитието на най-гледания новинарски телевизионен канал у нас според действащите в България пийпълметрични агенции през последните три години – Канал 3.

Компанията ще запази и надгради профила му, след като го добави към богатото си портфолио тази година.

От 4ти  януари 2021 г. Канал 3 се превръща в новинарското продължение на NOVA с напълно обновена визия и новото име – NOVA NEWS.

NOVA NEWS ще послужи като отправна точка в моменти на актуални събития с извънредни включвания директно от най-горещите точки.

Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час.

NOVA NEWS ще използва опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като развие вече съществуващото съдържание на канала.

През януари NOVA NEWS ще стартира с обновена програма, в която са запазени спечелилите доверието на зрителите през годините емблематични предавания на Канал 3, сред които “Патарински LIVE”, „Денят на живо“ и „Офанзива“, както и директните излъчвания на всички значими за обществото ни икономически, политически, социални и културни събития. Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и утвърдените публицистични предавания и опитни лица на NOVA, които ще допълнят качественото съдържание на обновения новинарски канал в началото на следващата година.

„NOVA NEWS ще е новинарският канал в Нова Броудкастинг Груп.

Той надгражда Канал 3. Това, което е най-важно за него е, че ще има новини на всеки кръгъл час, както и много преки предавания. Ще запазим сегашната публицистика и ще надградим с нови предавания и съдържание”, заяви директорът на „Новини и актуални предавания“ Миляна Велева.