Disney + стартира на 12.11.2019г.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Disney + най -новата глобална услуга ще стартира на  12 ноември 2019 г., но последните неофициални данни и доклади показват, че платформата ще  бъде достъпна в  цяла Европа най-рано през 2020 година. Люк Брадли-Джоунс ще бъде отговорен за прилагането на тази нова SVOD  услуга за територията на нашия континент .Брадли-Джоунс преди това е работил в Sky.

 

Компанията Walt Disney потвърди датите на световните премиери и цените на услугите на Disney + в Канада, Холандия, Австралия и Нова Зеландия и обяви, че е постигнала споразумения с почти всички основни платформи в дистрибуцията на Disney + приложения на мобилни устройства и телевизори, свързани с интернет. Disney + ще предложи това, което компанията нарича „несравнимото съдържание на емблематичните си развлекателни марки, включително Disney, Pixar, Marvel, Star Wars National Geographic и други, и ще бъде достъпно на почти всички основни мобилни устройства и свързани телевизори при стартиране благодарение на глобалните споразумения за разпространение от Apple, Google, Microsoft, Roku и Sony. ” 12 ноември ще бъде началото на глобалното внедряване на Disney +. Очаква се услугата да дойде на повечето основни световни пазари в рамките на две години. Първите държави, в които Disney + ще се появи извън САЩ, са Канада и Холандия, съответно за $ 8,99. на месец ($ 89,99 на година) и 6,99 евро на месец (69,99 евро на година). 19 ноември Disney + ще започне в Австралия и Нова Зеландия, съответно за $ 8,99 на месец (89,99 на година) и 9,99 долара на месец ($ 99,99 на година). Веднъж стартирали, потребителите ще могат да се абонират за Disney + директно или чрез покупки в приложението и да започнат поточно от следните партньорски платформи и устройства (в зависимост от държавата): Apple (iPhone, iPad, iPod touch и Apple TV и напълно интегрирани с приложението Apple TV ; клиентите могат да се абонират за Disney + чрез покупки в приложение); Google (смартфони на Android, Android TV устройства, Google Chromecast); Microsoft (Xbox One); Sony / Sony Interactive Entertainment (PlayStation4 и Sony Android TV); Roku (телевизори „Играчи на годината и модели на годината“). За разлика от това, от 12 ноември потребителите в САЩ ще получат това, което Disney нарича „ново и вълнуващо предложение за стойност“ – комбинирани предложения на Disney +, ESPN + и Hulu за 12,99 долара. Това означава, че те ще получат всички програми на Disney + и хиляди спортни събития на живо, оригинални серии и спортни документи от ESPN +; както и оригинално съдържание на Hulu.

Disney + ще предложи това, което компанията нарича „несравнимото съдържание на емблематичните си развлекателни марки, включително Disney, Pixar, Marvel, Star Wars National Geographic и други, и ще бъде достъпно на почти всички основни мобилни устройства и свързани телевизори при стартиране благодарение на глобалните споразумения за разпространение от Apple, Google, Microsoft, Roku и Sony. ” 12 ноември ще бъде началото на глобалното внедряване на Disney +.

Очаква се услугата да дойде на повечето основни световни пазари в рамките на две години. Първите държави, в които Disney + ще се появи извън САЩ, са Канада и Холандия, съответно за $ 8,99. на месец ($ 89,99 на година) и 6,99 евро на месец (69,99 евро на година).

19 ноември Disney + ще започне в Австралия и Нова Зеландия, съответно за $ 8,99 на месец (89,99 на година) и 9,99 долара на месец ($ 99,99 на година). Веднъж стартирали, потребителите ще могат да се абонират за Disney + директно или чрез покупки в приложението и да започнат поточно от следните партньорски платформи и устройства (в зависимост от държавата): Apple (iPhone, iPad, iPod touch и Apple TV и напълно интегрирани с приложението Apple TV ; клиентите могат да се абонират за Disney + чрез покупки в приложение); Google (смартфони на Android, Android TV устройства, Google Chromecast); Microsoft (Xbox One); Sony / Sony Interactive Entertainment (PlayStation4 и Sony Android TV); Roku (телевизори „Играчи на годината и модели на годината“).

За разлика от това, от 12 ноември потребителите в САЩ ще получат това, което Disney нарича „ново и вълнуващо предложение за стойност“ – комбинирани предложения на Disney +, ESPN + и Hulu за 12,99 долара. Това означава, че те ще получат всички програми на Disney + и хиляди спортни събития на живо, оригинални серии и спортни документи от ESPN +; както и оригинално съдържание на Hulu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *